Flat Preloader Icon

Όροι Πρόσβασης και Χρήσης

Το okmmag.gr, προσφέρει τις υπηρεσίες του υπό τους κάτωθι όρους χρήσης τους οποίους ο επισκέπτης/χρήστης/μέλος των σελίδων του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων/υπηρεσιών του
okmmag.gr μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως. Οι όροι χρήσης μπορούν να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση εφόσον παραστεί ανάγκη με παράλληλη δημοσίευσή τους στην παρούσα θέση και ισχύουν για όλους τους επισκέπτες/χρήστες του
okmmag.gr, όσο και για τα εγγεγραμμένα μέλη του.

 1. ΠροοίμιοΤο okmmag.gr είναι ένας δικτυακός τόπος που δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει ενημέρωση και πληροφόρηση για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις εξελίξεις στον ελληνικό και τον παγκόσμιο χώρο των γνωριμιών και της ενήλικης ψυχαγωγίας γενικότερα. Παράλληλα, φιλοξενεί μια μεγάλη κοινότητα, τα μέλη της οποίας έχουν ως κοινό ενδιαφέρον τις γνωριμίες.Γενικές Πληροφορίες: Το okmmag.gr παρέχει στους επισκέπτες/χρήστες του δικτυακού του τόπου μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και σελίδων, επιλογών και πηγών, συμπεριλαμβανόμενων διαφόρων εργαλείων επικοινωνίας. Τα εγγεγραμμένα μέλη της κοινότητας του
  okmmag.gr έχουν τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν το προαναφερθέν περιεχόμενο με την υποβολή δημοσιεύσεων, αλλά και με την παράθεση σχετικών πληροφοριών. Στόχος του okmmag.gr είναι όλες οι σελίδες του να παρέχουν ολοκληρωμένα στοιχεία, επιτρέποντας στους επισκέπτες/χρήστες του να αντλήσουν εύκολα και γρήγορα όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν.

  Διαδικτυακή Κοινότητα: Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του okmmag.gr είναι η μεγάλη κοινότητά του, η οποία αποτελείται από άτομα τα οποία ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις στο χώρο των γνωριμιών.

 2. Πρόσβαση / ΕγγραφήΟι ιστοσελίδες που ακολουθούν περιέχουν ΥΛΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ. Το site αυτό περιέχει υλικό (εικόνες και λέξεις) σχετικά με το sex και απευθύνεται ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ (άνω των 18 ετών). Εάν είσαστε μικρότεροι των 18 ετών, ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΛΛΟ! Δηλώνω ότι είμαι ενήλικας, και ότι δεν θα κάνω διανομή του υλικού που πρόκειται να δω σε κανέναν άλλο, ούτε θα επιτρέψω σε κανέναν ανήλικο ή κάποιο άτομο που μπορεί να το θεωρήσει προσβλητικό, να έρθει σε οπτική επαφή με το εν λόγω υλικό.Αφού περιηγηθείτε εκτενώς στις σελίδες του okmmag.gr, ώστε να κατανοήσετε τη φιλοσοφία της λειτουργίας του, αλλά και να γνωρίσετε όλες τις υπηρεσίες που παρέχει, δεν έχετε παρά να κάνετε ένα ακόμη βήμα και να γίνετε… μέλος της μεγαλύτερης κοινότητας γνωριμιών στην Ελλάδα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή σας ως μέλος είναι η ύπαρξη μιας έγκυρης διεύθυνσης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email), καθώς και αρκετή διάθεση για συμμετοχή σε online δραστηριότητες.Η διαδικασία της εγγραφής είναι απλή και σύντομη, ενώ γίνεται εντελώς δωρεάν. Προτού ωστόσο ολοκληρωθεί η εγγραφή σας θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά και να αποδεχθείτε τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης που περιέχονται σε αυτή τη σελίδα.
  Το okmmag.gr, όπως και κάθε κοινότητα, διέπεται από ορισμένους κανόνες οι οποίοι εξασφαλίζουν την ομαλή και απροβλημάτιστη λειτουργία του. Ως μέλος, είναι υποχρέωσή σας να τηρείτε προσεκτικά τους κανόνες αυτούς και να τους σέβεστε, συμβάλλοντας στη διατήρηση του φιλικού και γόνιμου περιβάλλοντος και παράλληλα διευκολύνοντας το ήδη δύσκολο έργο των διαχειριστών του
  okmmag.gr.

  Στις παρακάτω παραγράφους περιγράφονται αναλυτικά οι όροι πρόσβασης στις σελίδες του okmmag.gr, καθώς και οι όροι εγγραφής των μελών:

  Πρόσβαση: Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την ευθύνη πρόσβασης στις υπηρεσίες του okmmag.gr και η σχετική πρόσβαση μπορεί να απαιτεί την καταβολή τελών σε τρίτους φορείς (π.χ. παροχείς υπηρεσιών Internet, χρέωση χρόνου παραμονής στο Internet). Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την αποκλειστική ευθύνη πληρωμής των σχετικών τελών. Επίσης, ο επισκέπτης/χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον προσωπικό εξοπλισμό του με τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα που του επιτρέπουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες του
  okmmag.gr.

  Εγγραφή: Εφόσον αποδεχθείτε τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης, θα κληθείτε να συμπληρώσετε μια σύντομη φόρμα, επιλέγοντας ένα προσωπικό όνομα χρήστη (ψευδώνυμο / username) και έναν κωδικό πρόσβασης (password). Παράλληλα θα σας ζητηθεί η προσωπική σας διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email), η οποία θα χρησιμοποιηθεί για την πιστοποίηση της ηλεκτρονικής σας ταυτότητας. Το email αυτό θα πρέπει να είναι έγκυρο, αφού σε αυτό θα σας σταλούν όλες οι απαραίτητες οδηγίες για τη δωρεάν ολοκλήρωση της διαδικασίας της εγγραφής σας ως μέλος.

  Όταν επιβεβαιωθεί η εγκυρότητα της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης, αποκτάτε αυτόματα έναν προσωπικό λογαριασμό μέλους με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που εσείς επιλέξατε. Τον προσωπικό σας λογαριασμό μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για την πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχει το
  okmmag.gr.

  Εφόσον ο επισκέπτης/χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στις υπηρεσίες που παρέχει το okmmag.gr, συμφωνεί να:

  • παρέχει αληθείς, ακριβείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται από το okmmag.gr στις σχετικές αιτήσεις για πρόσβαση στα περιεχόμενα/υπηρεσίες του και
  • διατηρεί και επιμελώς ενημερώνει τα στοιχεία εγγραφής του ώστε να διατηρούνται αληθή, ακριβή, έγκυρα, ενημερωμένα και πλήρη.

  Κατά την εγγραφή του ο επισκέπτης/χρήστης του okmmag.gr καλείται να επιλέξει ένα όνομα χρήσης (ψευδώνυμο). Το ψευδώνυμο θα πρέπει να αποτελείται αποκλειστικά από λατινικούς χαρακτήρες, αριθμούς και τo σύμβολo «_». Το ψευδώνυμο:

  • Δεν πρέπει να περιέχει λέξεις ή φράσεις οι οποίες είναι ή παραπέμπουν σε επωνυμίες νομικών προσώπων, κατατεθέντα σήματα ή δικτυακούς τόπους.
  • Δεν πρέπει να περιέχει λέξεις ή φράσεις απειλητικές, προσβλητικές, επιζήμιες, δυσφημιστικές, χυδαίες, βίαιες, υβριστικές, ρατσιστικές ή αποδοκιμαστέες.
  • Δεν πρέπει να αποτελεί τη μίμηση ενός ήδη καταχωρημένου ψευδωνύμου με σκοπό την προσβολή, ειρωνεία ή το χλευασμό άλλου μέλους.

  Λογαριασμός Μέλους: Το okmmag.gr παρέχει στους χρήστες του υπηρεσίες μελών, κατόπιν αποδοχής των όρων χρήσης του δικτυακού τόπου και ολοκλήρωσης της διαδικασίας καταχώρησης των στοιχείων τους. Μόλις ο επισκέπτης/χρήστης ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής που έχει ορίσει το
  okmmag.gr, θα παραλάβει επιβεβαίωση ενός προσωπικού κωδικού (password) πρόσβασης και του ονόματος χρήσης (user name) που ο ίδιος θα έχει ορίσει.

  Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό το προσωπικό όνομα χρήσης, τον κωδικό πρόσβασης και γενικότερα τον λογαριασμό τους (user account).

  Τα μέλη συμφωνούν να ειδοποιούν άμεσα το okmmag.gr για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενόμενη ή/και πιθανή παραβίαση ασφάλειας.

  Τα μέλη οφείλουν να απομνημονεύουν τα στοιχεία του προσωπικού τους λογαριασμού, να μην τα εκχωρούν ή να τα παραχωρούν σε άλλους με ή χωρίς αντάλλαγμα και να μην επιτρέπουν την χρήση τους από τρίτους.

  Τα μέλη ευθύνονται αποκλειστικά για την τήρηση της εμπιστευτικότητας, τη διαφύλαξη του απορρήτου του προσωπικού τους κωδικού, την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδο τους από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης (logout).

  Τα μέλη έχουν την υποχρέωση να διατηρούν και να ενημερώνουν επιμελώς τη διεύθυνση της ηλεκτρονικής τους αλληλογραφίας, η οποία θα πρέπει να είναι αληθής, ακριβής, πλήρης και έγκυρη καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάκτηση των στοιχείων που είναι απαραίτητα για την πρόσβαση στον προσωπικό τους λογαριασμό (ψευδώνυμο και κωδικός πρόσβασης) σε περίπτωση απώλειάς τους.
  Το okmmag.gr δεν έχει τη δυνατότητα να επιβεβαιώσει την ταυτότητα του χρήστη με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

  Οι χρήστες/μέλη κατανοούν και αποδέχονται ότι το okmmag.gr διατηρεί το δικαίωμα να απενεργοποιεί λογαριασμούς μελών που παραμένουν ανενεργοί για χρονικό διάστημα, το οποίο το okmmag.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει όποτε το θεωρεί σκόπιμο και χωρίς προειδοποίηση.

  Κάθε άτομο έχει τη δυνατότητα να διατηρεί μόνο έναν λογαριασμό πρόσβασης στο okmmag.gr. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί παράβαση του συγκεκριμένου όρου, οι διαχειριστές του δικτυακού τόπου έχουν το δικαίωμα να διακόψουν την παροχή των υπηρεσιών σε όλους τους λογαριασμούς που διατηρεί ο χρήστης.

  Επισημαίνεται, ότι μετά τη δημιουργία ενός λογαριασμού μέλους (member account) από κάποιον χρήστη, δεν είναι δυνατή η διαγραφή του λογαριασμού αλλά μόνο η αδρανοποίησή του για λόγους ασφαλείας.

  Το okmmag.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκύψει από την αδυναμία των μελών του να σεβαστούν και να ακολουθήσουν τις παρούσες ρήτρες.

 3. Διακοπή Παροχής ΥπηρεσιώνΤο okmmag.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα, μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες/μέλη.O χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι το okmmag.gr διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να διακόψει τη χρήση του λογαριασμού μέλους και του κωδικού πρόσβασης στις υπηρεσίες του ή/και να διακόψει τη διάθεση του περιεχομένου του στους χρήστες/μέλη που πιστεύει ότι έχουν παραβιάσει το γράμμα και το πνεύμα των παρόντων όρων χρήσης.
 4. Υπηρεσίες και Σελίδες Προσωπικού ΧαρακτήραΑποποίηση ευθύνης:b To okmmag.gr δεν ελέγχει την εγκυρότητα, το περιεχόμενο και την πληρότητα των πληροφοριών που δημοσιεύουν οι εκπρόσωποι των εταιρειών. Επιπρόσθετα, το okmmag.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, την εγκυρότητα, το περιεχόμενο, την πληρότητα και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων άλλων δικτυακών τόπων (web sites) και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω «δεσμών», hyperlinks ή διαφημιστικών μηνυμάτων (banners). Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στις εταιρείες, οι οποίες και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για τη νόμιμη, σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο και το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παροχή των υπηρεσιών και των προϊόντων τους.
  Υπογραμμίζεται σε κάθε περίπτωση, ότι το okmmag.gr δεν επικροτεί και δεν ενθαρρύνει κανέναν άλλον τρόπο αγοράς και εισαγωγής προϊόντων, πλην του νόμιμου.To okmmag.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, την εγκυρότητα, το περιεχόμενο και την πληρότητα των διαφημίσεων. Αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλα τα προαναφερθέντα είναι οι διαφημιζόμενοι. Επιπρόσθετα, το okmmag.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, την εγκυρότητα, το περιεχόμενο, την πληρότητα και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων άλλων δικτυακών τόπων (web sites) και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω «δεσμών», hyperlinks ή διαφημιστικών μηνυμάτων (banners). Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στους διαφημιζόμενους, οι οποίοι και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους.

  Το okmmag.gr δεν έχει καμία ευθύνη για την επικοινωνία του χρήστη/επισκέπτη με τους διαφημιζόμενους στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών», hyperlinks ή διαφημιστικών μηνυμάτων (banners), καθώς και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.
  Το okmmag.gr δεν ευθύνεται επίσης για την ποιότητα των αγαθών που αποκτώνται μέσω των υπηρεσιών αυτών από τον χρήστη/επισκέπτη και η συναλλαγή δεσμεύει αποκλειστικά το χρήστη και τον παροχέα του αγαθού. Συνεπώς σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εμπλακεί το okmmag.gr σε σχετική δικαστική διαφορά που προκύπτει από τη συναλλαγή αυτή. Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί κατά τη συναλλαγή, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στους διαφημιζόμενους, οι οποίοι και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη.

  Το okmmag.gr σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο των διαφημίσεων και το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites στα οποία παραπέμπει, ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

 5. Δικαιώματα και Υποχρεώσεις ΔιαχείρισηςΠολιτική Διαχείρισης και Αποκλεισμός Πρόσβασης
  Εφόσον οι ενέργειες κάποιου μέλους είναι ακραίως αντίθετες από τους όρους πρόσβασης και χρήσης, τότε το okmmag.gr μπορεί να διακόψει απροειδοποίητα και για απεριόριστο χρόνο τη διάθεση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του προς αυτό (αποκλεισμός πρόσβασης).
 6. Περιορισμός ΕυθύνηςΔεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το okmmag.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του
  okmmag.gr στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία.Περαιτέρω ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του okmmag.gr είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό, ανήθικο, χυδαίο, παραπλανητικό, παράνομο κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το
  okmmag.gr, για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους.

  Το okmmag.gr δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης το okmmag.gr δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συγγενικό site ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή των χρηστών/μελών, δεν περιέχουν «ιούς» ή άλλα επιζήμια συστατικά.
  Το okmmag.gr δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/χρήστης και σε καμία περίπτωση το okmmag.gr.

 7. Αποκλεισμός Ευθύνης για Πληροφορίες / Συμβουλές\
  Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο okmmag.gr αποτελούν μία προσφορά προς τον επισκέπτη/χρήστη του okmmag.gr και γενικά προς την κοινότητα των χρηστών του Διαδικτύου και δε δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως έγκυρες πληροφορίες ή/και συμβουλές ούτε υποκρύπτουν σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε προτροπή για την επιχείρηση ή μη συγκεκριμένων πράξεων.
  Το okmmag.gr αναλαμβάνει τη συλλογή, επεξεργασία και διανομή του περιεχομένου του, χωρίς όμως σε καμιά περίπτωση να εγγυάται την αρτιότητα, την πληρότητα, την επάρκεια και γενικά την καταλληλότητα αυτού και την απουσία ενδεχόμενων λαθών πολύ δε περισσότερο λόγω του ιδιαιτέρως μεγάλου όγκου του, καθώς και της συμμετοχής και τρίτων φορέων (φυσικών ή νομικών προσώπων) κατά την πρωτογενή παραγωγή και συλλογή του. Συνεπώς, οι επισκέπτες / χρήστες του okmmag.gr, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών.
 8. «Δεσμοί» προς άλλους Δικτυακούς ΤόπουςTo okmmag.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων δικτυακών τόπων (web sites) και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω «δεσμών», hyperlinks ή διαφημιστικών μηνυμάτων (banners). Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους.Το okmmag.gr δεν έχει καμία ευθύνη για την επικοινωνία του χρήστη/συνδρομητή με τους τρίτους παροχείς υπηρεσιών στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών», hyperlinks ή διαφημιστικών μηνυμάτων (banners), καθώς και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.Το okmmag.gr σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.
 9. Πνευματικά ΔικαιώματαΌλο το περιεχόμενο του okmmag.gr, το οποίο συμπεριλαμβάνει αλλά δεν περιορίζεται, σε κείμενα, περιεχόμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ηχογραφήσεις και γραφικά, προστατεύεται από τις εθνικές (Ν.2121/93 ως ισχύει) και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.Απαγορεύεται η αναπαραγωγή (reformatting), αναδημοσίευση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, μεταγλώττιση, φόρτωση (upload), διαμόρφωση, τροποποίηση, δημιουργία αντιγράφων site (mirroring) των σελίδων του okmmag.gr ή εκπομπή του okmmag.gr, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το
  okmmag.gr, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

  Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος δικτυακού τόπου και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη. Ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του
  okmmag.gr.

 10. Προσωπικά ΔεδομέναΓια την πολιτική χρήσης και διαχείρισης προσωπικών στοιχείων των χρηστών των υπηρεσιών του okmmag.gr επισκεφθείτε την ειδική ενότητα «Προσωπικά δεδομένα» του okmmag.gr στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.okmmag.gr/web/wp-content/plugins/wp-members//wp-members-tos.php.
 11. Εφαρμοστέο Δίκαιο και Λοιποί Όροι
  Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του okmmag.gr, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αναιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του
  okmmag.gr και του αναγνώστη/χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

Νέο ανανεωμένο SHOP

Το eshop μας ανανεώθηκε με νέα προϊόντα και νέες προσφορές σε ξεχωριστή σελίδα.

Για περισσότερα κάντε κλικ εδώ:

https://shop.okmmag.gr